Téli programjaink a nagyatádi kistérségben

A tél sokak számára az egyik legpasszívabb évszak, ugyanakkor vannak olyanok, akik ilyenkor pezsegnek igazán. Nagyatádi kistérségi csoportunk téli programjai mindenkinek lehetőséget biztosítanak a kikapcsolódásra, feltöltődésre. Ajánljuk őket nagy szeretettel.
Lány felfelé néz egy hóval borított erdőben

Február 12-én hétfőn, 10 órától a Vencel Söröző kistermében (Nagyatádon a Sportcsarnoknál) Varga Andrea pszichológus csoportfoglalkozást tart a lelki egészség megőrzése érdekében. Ez egy 4 alkalomból álló sorozat, amelynek az első rendezvényére hívjuk érdeklődő sorstársainkat!

Témák: Az öregedés, látássérültség.

A foglalkozás után a résztvevőket egy ebédre várjuk az étteremben.

Jelentkezni munkatársunknál, Kovács Arankánál lehet az alábbi telefonszámon:

+36 30 529 47 69

Jelentkezési határidő: 2018. február 9.

 

Február 16-án pénteken, idegenvezető segítségével tekinthetjük meg a Turisztikai Központban található Hadiparkot és a belső kiállítást.

A kiállítás tartalma: a nagyatádi nyomda története, mesteremberek és katonatörténet.

A program ingyenes.

Találkozó a Sportcsarnok előtt 13:30-kor. (Csurgóról érkező sorstársainkat is megvárjuk.)

A programra jelentkezni Kovács Aranka fenti telefonszámán lehet 2018. február 15-ig.

 

A Nagyatádi Termál és Gyógyfürdőbe minden tagunk a kék tagkönyv felmutatásával közel fél áron, 680 Ft-os belépőjeggyel tud belépni. Pártoló tagjaink, és egyéb kísérők csak látássérült tag kísérőjeként vehetik igénybe ezt a kedvezményt.

 

Minden vállalkozó kedvű és beszédes látássérült tagunkat szeretettel meghívjuk egy különleges versenyre! Az ősz folyamán mesemondásban mérettetnek meg a látássérültek a Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége által szervezett mesemondó versenyen. Mivel minden megyét csak egy személy képviselhet, így a legügyesebb, legrátermettebb mesemondót szeretnénk továbbjuttatni. Ha felkeltettük az érdeklődésedet, jelentkezz irodánk elérhetőségein 2018. február 28-ig.