Pályázati lehetőség iPhone 4S készülékekre

Egy iPhone készülék a látássérültek számára ma már több, mint pusztán egy telefon. Szinte az élet minden területén segítőtárssá vált. Vannak, akiket a készülék használatának elsajátításától való félelem tart vissza egy készülék birtoklásától, míg másoknak egy használt készülék megvásárlása is gondot jelenthet. Az alábbi pályázat azoknak segíthet, akik az utóbbiak körébe tartoznak.
Az MVGYOSZ Segédeszköz és Életvitelt Segítő Eszközhöz Jutás Támogatását célzó programja (SÉSEJT 16.01 MVGYOSZ) keretében iPhone 4S típusú, magánadományból származó, használt mobiltelefonokat adományoz azoknak a látássérülteknek, akik az MVGYOSZ érvényes arcképes igazolványával rendelkeznek és a pályázati kiírásban szereplő formai és tartalmi feltételeknek megfelelő pályázatot nyújtanak be.
A pályázat részleteit itt ismerheti meg: http://www.mvgyosz.hu/palyazatok
Fontos! Amennyiben Ön olyan személy tudomására hozza a pályázati lehetőséget, akinek nem áll módjában a pályázati kiírást részletesen megismerni, kérjük, segítsen neki abban, hogy azt minden részletre kiterjedően megismerhesse! Ellenkező esetben csalódás érheti az esetlegesen pályázni kívánó látássérültet.