Meghívó Távszem Szakmai Workshopra

Tisztelt Cím!

 

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége és a Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesülete tisztelettel meghívja Önt a Távszem projekt keretében megtartandó szakmai workshopra.

A Távoli segítségnyújtás látássérült emberek számára / Távszem EU-s finanszírozásból megvalósuló projekt 2019. július 16-án indította útjára a projekt keretében létrejött Távszem szolgáltatás nyilvános tesztidőszakát, mely során a vak és gyengénlátó emberek a hét minden napján, hétvégén és munkaszüneti napokon, éjjel-nappal hívhatják a 13 fő operátort, akik a távolból helyettük látnak.

További információk: www.tavszem.hu

A workshop célja a Távszem projekt keretében létrejött távsegítő szolgáltatás ismertté tétele, a közintézmények, közszolgáltatók és egyéb partner szervezetek bevonása az alkalmazás népszerűsítésébe, valamint közös gondolkodás arról, hogy a szolgáltatók munkáját, illetve az általuk nyújtott szolgáltatásokhoz való hozzáférést milyen módon könnyíti meg a Távszem szolgáltatás a látássérült ügyfelek számára.

Időpont: 2019. szeptember 30. hétfő 10:30-12:30

Helyszín: Együd Árpád Művelődési Központ (7400 Kaposvár, Nagy Imre tér 2.)

Program:
10:30: köszöntő – Dányádiné Molnár Cecília, a Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesületének elnöke
10:35: Távszemmel látni: egy ötlettől a működő szolgáltatásig – Németh Orsolya, társadalmi kapcsolatok referense, Távszem projekt
11:00: A Távszem a mindennapjainkban: interaktív közös gondolkodás

Kérjük, részvételi szándékukat az info@somogyivakok.hu e-mail címen szíveskedjenek jelezni 2019. szeptember 26-ig.

dr. Nagyné Berke Mónika
Távszem projekt szakmai vezető