Karácsony, boldogság: VGYSME Marcali Kistérségi Karácsonya

Hangulatos műsorral ünnepeltük idén is a karácsonyt kistérségünkben.

A meghívott vendégek, a város elöljárói, civil szervezetek vezetői és képviselői, tagok és pártoló tagok érkezése után elkezdődhetett a várva várt esemény. Ezúton is köszönjük Marcali város polgármesterének, dr. Sütő Lászlónak a megtisztelő jelenlétét. A Hétszínvirág Általános Iskola két osztállyal is képviselte magát az ünnepségen. Előadásukban megtekinthettünk egy betlehemi témájú történetet mai modern felfogásban, amely a karácsony igazi lényegére világított rá: Hol és miben is találjuk meg az igazi boldogságot?
A következőkben ifjabb József Tibor előadásában hangzott el két dal (Bródy János: Mit tehetnék érted? és Pintér Béla: Igazi ünnep). Végül, de nem utolsó sorban Papp Alexandra és Papp Bence szavalt el egy-egy verset, valamint egy közös énekkel köszöntöttek minket.
A támogatóknak hála, meglephettük a résztvevőket egy ajándékcsomaggal és az alkalomra készített karácsonyi könyvjelzővel.
Az ünnepség után megvendégeltük a jelenlevőket, mindenkinek ízlett a szendvics és az otthonról hozott, házi készítésű sütemény is.

Reméljük, hogy olyan szeretettel fogadták az ünnepségünket, mint amilyen szeretettel mi is készültünk rá.

Áldott, békés, boldog karácsonyt kívánunk!

Vakon megbízhat bennünk!