Szolgáltatás információk

Az MVGYOSZ közvetítésével egy új rendszerre hívjuk fel a figyelmeteket. Az S.O.S hívórendszert elsősorban egyedül élő idős, krónikus betegségben szenvedő sorstársainknak ajánljuk. Egy nyakba akasztható, így állandóan hordható kisebb méretű készüléket kell elképzelni, amelyen egy nyomógomb található. Baleset, vagy egyéb vészhelyzet esetén a gombot megnyomva a fogadó szolgálat jelentkezik, és szükség esetén orvos, mentő, gondozó, vagy épp családtag siet a helyszínre, és segít a probléma megoldásában.
Ha ez a rövid ismertető felkeltette a figyelmeteket, forduljatok irodai munkatársainkhoz!

Figyelmetekbe ajánljuk a szolgáltatásainkat!
Az egyesületi sorstársi segítő csoportunk munkáját említjük meg. Szívesen nyújtanak kísérést, személyi segítséget hivatalos ügyek intézéséhez és más köznapi tevékenységek intézéséhez. Kérem, az igényeteket jelezzétek az iroda elérhetőségein, hétfőnként 09 óráig.
Másodsorban emlékeztetünk benneteket, hogy a központi irodában segédeszköz kölcsönzésre van lehetőségetek! A kölcsönözhető eszközökről érdeklődjetek hétfői, keddi vagy pénteki napokon délelőtt Balogh Kornélia kolléganőknél az iroda központi telefonszámán!
Működik a masszázsszolgáltatásunk! Időpontfoglalás érdekében hívjátok a központi iroda munkatársait!
A kaposvári közlekedésünket több helyen beszélő lámpák segítik. A lámpákhoz távirányítót tudtok kérni a központi irodában !

A szerzőről

Szerző: Tóth Judit

Tóth Judit vagyok a VGYSME adminisztrátora, 2020 óta. Látássérültként személyesen is megtapasztalom a mindennapi életben, hogy mennyire más megélni a hétköznapokat ,hiszen nem "betegség", hanem állapot az, ha valaki látássérült, gyengén-látó vagy vak. Hiszek az emberekben és hiszek abban, hogy a mosoly, a vidámság, a pozitív szemlélet meggyógyítja lelket. "Nem az számít, hogy mennyit adunk, hanem hogy mekkora szeretet fektetünk az adásba." (Teréz Anya) Vigyázzatok magatokra! ☆J