Pár kedves óra a könyvtárban

Klub kép

A Vakok és Gyengénlátók Kaposvár és Kaposvár Környéki kistérsége, a 2017 év első klubnapját a Takács Gyula Megyei Könyvtárban tartotta, betekintést nyertünk a könyvtár életébe, és hangos könyvet hallgattunk.
A könyvtár fogadta csoportos látogatásunkat, szakszerű vezetéssel megtekinthettük a könyvtárat és tájékozódtunk a könyvtári szolgáltatásokról.
A könyvtárban hangos könyvek, azaz cd-k is kölcsönözhetőek, elsődleges célja a vakok és gyengénlátó társaink se maradjanak ki teljesen a könyvek világából, de a népszerű színészek által felolvasott művek bárkinek kellemes kikapcsolódást nyújtanak. A Médiatárból kölcsönözhetőek zenei CD-k, DVD-k, videokazetták, hangoskönyvek CD-n és magnókazettán.

Klub kép 2

A bemutató után Schaffer Erzsébet hangoskönyveiből válogattak számunkra. Kiváló délutáni olvasmányok, érzések pillanatok, ahogy csak az írónő tudja előadni. Nagyon jó, hogy közvetlen a szerző hangján hallhattuk meg. Az apró rövid történetek, amely az életből ellesett pillanatok, melengetik szívet és a lelket.
Köszönjük, hogy megosztottátok velünk!

A személyes közreműködést, segítséget köszönjük Szerényiné Tar Gabriellának és Virág Erzsébetnek. Visszajövünk!

Kaposvár, 2017. január 26.