Ortopéd cipő készítés

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2022.10.27-én, csütörtökön 8-tól 16 óráig lehetőség nyílik az irodában ortopéd cipő készíttetésére. Ennek feltétele az érvényes közgyógyellátási igazolvány, valamint, hogy az esetleges korábbi cipő rendeléstől számítottan legalább 1 év teljen el (1 éven belül csak 1 ingyenes cipő készíttetésre van lehetőség).

További feltétel a rendezett tagdíj.

A közgyógyellátási keretet nem terheli a cipő készítés.

A katalógusok az alábbi hivatkozáson és a helyszínen tekinthetők meg

Katalógusok

Várjuk szeretettel a feltételeknek megfelelő személyeket.
Szeretnénk kérni, hogy lehetőség szerint 8 és 10 óra, valamint 14 és 16 óra között érkezzenek a Kaposvár és környékén lakó tagok, 10 és 14 óra között pedig Marcali, Barcs, Siófok és Nagyatád környékben lakók.

Kedvezményes cipőkészítés is lehetséges, közgyógy kártya nélkül, 12 500 Forintért.
Feltétele a rendezett egyesületi vagy pártoló tagdíj. Fontos, hogy 1 éven belül nem készíttetett cipőt.

A helyszínen kártyás fizetésre is lesz lehetőség

Kérjük, hogy a közgyógy kártyával nem rendelkezők, a rendelési szándékukat jelezzék az iroda elérhetőségein.

A szerzőről

Szerző: Tóth Judit

Tóth Judit vagyok a VGYSME adminisztrátora, 2020 óta. Látássérültként személyesen is megtapasztalom a mindennapi életben, hogy mennyire más megélni a hétköznapokat ,hiszen nem "betegség", hanem állapot az, ha valaki látássérült, gyengén-látó vagy vak. Hiszek az emberekben és hiszek abban, hogy a mosoly, a vidámság, a pozitív szemlélet meggyógyítja lelket. "Nem az számít, hogy mennyit adunk, hanem hogy mekkora szeretet fektetünk az adásba." (Teréz Anya) Vigyázzatok magatokra! ☆J