Főoldal

Számlaszámunk: 10103214-56008600-01000002.

Kedves Egyesületi Tagok!
Ezúton szeretnék értesíteni mindenkit a 2014. 11. 04.-én lezajlott választó küldöttgyűlés eredményeiről:
A küldöttek szavazatai alapján az Egyesület elnöke Dányádiné Molnár Cecília, az Egyesület alelnöke Hosszú János.

Elnökségi tagok: Németh Ferenc, József Tibor, Dr.Nemesné Kiss Gabriella, Lukács József és Milkovics Lászlóné.
Elnökségi póttagok: Bagó János, Víg Mária.

A felügyelő bizottság tagjai:
Lövétei Ágnes, Szira Jánosné, Torma Gézáné.
Az országos szövetségnél Somogy megyét a következő küldöttek képviselik: Dányádiné Molnár Cecília, Milkovics Lászlóné, József Tibor, Lukács József és Simon Imre Istvánné.

Emlékeztetőül az idén megválasztott kistérségi vezetők: 

Stecher Andrea – Barcs
Dr. Nemesné Kiss Gabriella – Kaposvár
Gajda Sándor – Marcali
Bagó János – Nagyatád
Víg Mária – Siófok

Most már Facebookon is megtalálhatók vagyunk. 

Érzékenyítő program!
A Siófoki Kistérségi Csoport és a Kálmán Imre Kulturális Központ érzékenyítő programot rendez. 2014. október 13-17-ig. 9-16 óráig A KIK előcsarnokában. Szeretettel várják a kedves látogatókat.

 

Siófoki kistérség éves programja

 

Kérjük támogasson minket adója 1%-val

Adószámunk: 18779659-1-14


Köszöntjük Kedves Látogatónkat!

Ezt a honlapot sorstársainknak hoztuk létre, hogy elmondhassuk nekik, a látásvesztés után is van élet, mégpedig akár tartalmas, mosolygós is lehet.
A látássérültek hozzátartozóihoz, ismerőseihez is szólunk. Szeretnénk megerősíteni őket abban, hogy környezetükben élő sorstársunk vágyai, igényei, örömei és egész élete épp olyan, mint látó barátaié, csak biztatás, apró segítség, és szabadság kell hozzá.
Ezen kívül Mindenkihez szólunk, aki szívesen megismerkedik velünk, Somogy megyében élő látássérültekkel, és megérti, hogy nem mások vagyunk, csak máshogy érzékelünk.
Szeretnénk megköszönni az érdeklődését, mellyel megtisztelt bennünket.
Honlapunk folyamatos fejlesztés és frissítés alatt áll. Igyekszünk minél több hasznos és naprakész információval segíteni tagjainkat és minden kedves érdeklődőt.
Amennyiben kérdése, javaslata van, írja meg nekünk, vagy keressen fel minket egyéb elérhetőségeinken.
Tisztelettel:

Az Egyesület Elnöksége

 

 

Egyesületünk irodatechnikai eszközei elavultak. Sajnos az utóbbi időben mind az állami finanszírozások erőteljesen lecsökkentek, a pályázatok ritkán adnak lehetőséget infrastrukturális fejlődésre.

A tagság jelentős része igényli a síkírásos, nagybetűs levelekben történő értesítéseket az egyesület programjairól, és a látássérültségüket érintő információkról.  Számukra évente több alkalommal, rendszeresen postázunk leveleket több százas nagyságrendben. A korszerűtlen nyomtatónkkal sajnos tagságunk ezen igényeit csak igen nagy nehézségek árán tudjuk kielégíteni. Szintén jelentős szükség a különböző orvosi papírok, hivatalos dokumentumok fénymásolása is.

Szervezetünk fennmaradásához feltétlenül szükséges a pályázatok folyamatos benyújtása, melyhez szintén elengedhetetlen feltétel egy megfelelően működő nyomtató.

Célunk, egy multifunkcionális korszerű fénymásoló-nyomtató beszerzése. Kérjük adományával segítse munkánkat!Bankszámlaszámunk: 10103214-56008600-01000002.

A megjegyzés rovatban kérjük tüntesse fel: nyomtató.

Vakon megbízhat bennünk!