Értünk Fut Torma Attila!

Torma Attila sárga pólóban

Az idén szeptember 13-án 30. alkalommal megrendezésre kerülő Wizz Air Budapest Félmaratonon jótékony célból kívánok rajthoz állni.  A 21 km-es táv teljesítésével a Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesületének áldozatos munkájára szeretném felhívni a figyelmet. A lefutásra váró kilométereim virtuális megvásárlásával példa értékű segítséget nyújthatsz a 150.000 Forintos adománygyűjtési célom elérésében. 

Az idén működésének 10 éves jubileumát ünneplő szervezetet a Somogy megyei látássérültekért végzett sokrétű tevékenység jellemzi. A vakok és gyengénlátók rehabilitálása, képzése, felsőoktatásbeli támogatása, lehetőség szerinti munkába állítása, társadalmi integrációjának segítése. A feladataik között szerepel továbbá a látássérültek mindennapi életét segítő segédeszközök beszerzése és a tagok részére történő eljuttatása, adományok közvetítése és kiosztása, ruhaosztás, valamint a látó emberek részére a látássérültséget szimuláló intenzív tapasztalati élményrendezvények szervezése.

A félmaratonon történő futással és célba éréssel azokért a látássérült emberekért kívánok futni, akiknek joggal gondolhatjuk, hogy egy-egy lépés megtétele is erőn felüli teljesítmény, mégis a mindennapi akadályokat leküzdve élik teljes odaadással, pozitív energiát sugározva életüket.      

 A táv teljesítésén felül ezúton szeretném kifejezni hálás köszönetemet, ha egy-egy kilométer örökbefogadásával Te is segíted az egyesületet az odaadó munkájuk folytatásában!  

Bármilyen kisebb összegű felajánlás is jelentős lépés az adománygyűjtési cél elérésében.

Adományozás

Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesülete

Köszönettel és üdvözlettel: Torma Attila