mvgyosz

Az MVGYOSZ hírei  Ünnepi szünet a szolgáltatásokban  Tájékoztatjuk  Önöket, hogy az MVGYOSZ segédeszközboltja, Braille-, és  Hangoskönyvtára, valamint telefonos és e-mailes ügyfélfogadása 2020. december 21-étől az ünnepi szabadságolások miatt szünetel. 2021-ben az első munkanap január 4. Megértésüket köszönjük!     A döntés az Öné!  A zsűri meghozta döntését az MVGYOSZ hangprofil pályázatára beérkezett szerzemények esetében,

Az MVGYOSZ hírei

Meghívó a Benedek Elek meseíró pályázat online díjkiosztó ünnepségére

Sok  szeretettel várunk minden érdeklődőt a Magyar Vakok és Gyengénlátók  Országos Szövetsége (MVGYOSZ) és a Fény Alapítvány által meghirdetett  Benedek Elek meseíró pályázat online díjkiosztó ünnepségére, melyet az  MVGYOSZ Facebook oldalán élőben közvetítünk.

Az MVGYOSZ érdekvédelmi tevékenysége

Az MVGYOSZ is tiltakozott az Egyenlő Bánásmód Hatóság beolvasztása ellen

A napokban került nyilvánosságra az egyes törvényeknek az egyenlő bánásmód követelménye hatékonyabb érvényesítését biztosító módosításáról szóló T/13631 számú törvényjavaslat.

TOVÁBB

 

Az MVGYOSZ hírei

Együtt a jövőnkért november – Online fórum szakemberek számára

Az MVGYOSZ új projektet indított Reál(is) jövő – Látássérült középiskolások reál tantárgyi tanulását támogató ismeretek átadása (IFJ-GY-20-A-0291) címmel az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával.

Az MVGYOSZ hírei

Tájékoztatás az MVGYOSZ ügyfélszolgálatáról és a szolgáltatások működtetéséről

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége telephelyén 2020. november 9-től a szolgáltatások részben vehetőek igénybe személyesen.

TOVÁBB

 

Pályázat az MVGYOSZ hangprofiljának elkészítésére

Egy jó szignál felkelti a figyelmet,

Vakon megbízhat bennünk!