mvgyosz

MVGYOSZ hírlevél 57/2020 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Az MVGYOSZ hírei  Ünnepi szünet a szolgáltatásokban  Tájékoztatjuk  Önöket, hogy az MVGYOSZ segédeszközboltja, Braille-, és  Hangoskönyvtára, valamint telefonos és e-mailes ügyfélfogadása 2020. december 21-étől az ünnepi szabadságolások miatt szünetel. 2021-ben az első munkanap január 4. Megértésüket köszönjük!     A döntés az Öné!  A zsűri meghozta döntését az MVGYOSZ hangprofil pályázatára beérkezett szerzemények esetében,

MVGYOSZ hírlevél 56/2020 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Az MVGYOSZ hírei

Meghívó a Benedek Elek meseíró pályázat online díjkiosztó ünnepségére

Sok  szeretettel várunk minden érdeklődőt a Magyar Vakok és Gyengénlátók  Országos Szövetsége (MVGYOSZ) és a Fény Alapítvány által meghirdetett  Benedek Elek meseíró pályázat online díjkiosztó ünnepségére, melyet az  MVGYOSZ Facebook oldalán élőben közvetítünk.

MVGYOSZ hírlevél 52/2020 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Az MVGYOSZ érdekvédelmi tevékenysége

Az MVGYOSZ is tiltakozott az Egyenlő Bánásmód Hatóság beolvasztása ellen

A napokban került nyilvánosságra az egyes törvényeknek az egyenlő bánásmód követelménye hatékonyabb érvényesítését biztosító módosításáról szóló T/13631 számú törvényjavaslat.

TOVÁBB

 

Az MVGYOSZ hírei

Együtt a jövőnkért november – Online fórum szakemberek számára

Az MVGYOSZ új projektet indított Reál(is) jövő – Látássérült középiskolások reál tantárgyi tanulását támogató ismeretek átadása (IFJ-GY-20-A-0291) címmel az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával.

MVGYOSZ hírlevél 51/2020 Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Az MVGYOSZ hírei

Tájékoztatás az MVGYOSZ ügyfélszolgálatáról és a szolgáltatások működtetéséről

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége telephelyén 2020. november 9-től a szolgáltatások részben vehetőek igénybe személyesen.

TOVÁBB

 

Pályázat az MVGYOSZ hangprofiljának elkészítésére

Egy jó szignál felkelti a figyelmet,