Siófoki klub

Kedves Látogató!

Ha akarsz egy vidám, jókedvű csapathoz tartozni,hívunk, gyere, nézd meg, s ha tetszik, csatlakozz hozzánk.

Minden hónap első hétfőjén klubnapot tartunk a Siófoki Kálmán Imre Kulturális központ kamaratermében. 9-től 12 óráig süti, kávé és üdítő mellett hangulatos cseverészés folyik,megbeszéljük az elmúlt hetekben történteket. Sor kerül az előttünk álló feladatok megtárgyalására. Egy kis koccintással megköszöntjük a névnapjukat ünneplőket. Közösen örülünk egy unoka vagy dédunoka érkezésének.

Az ünneplésen kívül egymás gondjait-bajait is megismerjük,és ha tudunk, segítünk. Megbeszéljük a hivatalos dolgokat, segítünk eligazodni a bürokrácia kusza ösvényén.

Együtt állítjuk össze az éves programunkat, ami kirándulásokat, sétákat, hajókirándulást, gulyáspartit és közös szüretelést tartalmaz. Ez a szórakozás, de komoly munka is folyik a kistérségi csoportnál.

Évente több alkalommal megyünk iskolákhoz/Siófokra és vidékre is/ érzékenyítő programot tartani. Minden évben a Fehérbot Világnapja alkalmából egy héten keresztül érzékenytő programot tartunk a Siófoki Kálmán Imre Kulturális Központban.

  • Tavasszal egy festő vagy keramikus tapintható képeit ill. tárgyait mutatjuk meg a városnak egy kiállítás keretén belül.
  • Karácsony előtt jótékonysági vásáron veszünk részt, ahol a befolyt összeg egy részét felajánljuk nemesebb célokra.
  • Szórakozni és táncolni is szeretünk, amit farsangkor, retró-bulin és a karácsonyi mulatságon gyakorolhatjuk.

A fentiekből láthatod, habár fogyatékkal élők vagyunk,nem kell bezárkózni, hanem meg kell tanulni ezzel együtt élni. Először saját magadat kell így elfogadni. Az élet minden percét kihasználni és élvezni, minden apróságnak örülni jó társaságban, barátok között lehet. Ezt tudjuk biztosítani Neked.

Gyere, csatlakozz hozzánk! Tartozz közénk!

Siófoki Kistérség csapata.

Vakon megbízhat bennünk!