kaposvár

Kép régi könyvekről

Több ezer éve hű társaink a könyvek, az emberiség egész történelmét és fejlődését végigkísérik. Napjainkban mintha némely ember lelkében egy kicsit hátrébb szorulnának, ahogy egyre magasabb technikai szinten állunk, s ezzel bizonyosan sok nagyszerű, s a lelki fejlődésünkre is hatással lévő élménytől fosztjuk meg magunkat.

kiemelt kép

Hasznos és tanulságos dolgokat hallhattunk a múzeum épületében Őszi Zoltán múzeumpedagógustól. A lendületes, interaktív előadásmód, s a kézbe vehető pattintott és csiszolt eszközök segítségével mindenki egy kis időre visszacsöppent egy ősi világba, ahol a környezetét első ízben felmérő és felhasználó ember bőrébe bújhatott.

Felmérhette,

Farsangi képek

A kaposvári farsangot már nagyon várták a résztvevők. Nem kevesebb, mint harminc fő jelent meg a SINOSZ termében. A szíves köszöntő után előkerültek a sütik, üdítők, az otthonról hozott finomságok.
Ezután a farsanggal kapcsolatos, időszerű találós kérdések következtek, s aki rájött a megoldásokra, azt csokoládéval jutalmazták.

álláskereső avatar

Megváltozott munkaképességű munkavállalót keres a Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesülete kaposvári irodájába, adminisztrátor munkakörbe.

Feladat: a szervezet dokumentációinak, nyilvántartásainak kezelése.
Napi munkaidő: Napi 4 óra
Elvárás: megváltozott munkaképességű státusz, érettségi, számítógép felhasználói szintű ismerete. Szakmai tapasztalat előnyt jelent.
Érdeklődni: az Egyesület elérhetőségein

Kedves Sorstársak és Pártoló tagok!

Sok jó programnak nézünk elébe az elkövetkezendő időszakban, melyek a következők:

1. 2016. április 18-án 10 óra és 14 óra között segédeszköz bemutatót tartunk egyesületünkben. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a két megjelölt időpont között folyamatosan.

2.

Kedves Sorstársak, Pártoló Tagok!

Az idén is nagy szeretettel és tisztelettel meghívunk és várunk benneteket a hagyomány szerint megrendezésre kerülő Karácsony közeli Adventi ünnepségünkre, együttlétünkre.

Helyszín: Takáts Gyula Megyei Könyvtár kamara terme, Kaposvár, Csokonai u. 4.
Időpont: 2015. december 16.

Vakon megbízhat bennünk!
Az oldal tetejére Gyorsbillentyű: T